In/Out of the BOX levering

!

DATA backup & Recovery

Er wordt een backup gemaakt van uw Outlook Express / Mail / Live Mail of Outlook email-account en de folders Mijn Documenten met foto's, muziek en films worden op een externe harddisk of op de nieuwe PC veilig gesteld.
tnt_ups

IN the BOX aflevering

Standaard aflevering Desktops & Laptops IN the BOX is Gratis

De desktop of laptop wordt met de standaard 1 jaar garantie (2 jaar voor de MSI laptops) geleverd IN the BOX zonder muis / toetsenbord / speakerset / monitor.
 
Levering door TNT/UPS/SCS post Pakketservice.

De klant neemt de desktop/laptop in ontvangst en installeert & configureert in eigen beheer.

Laptop OUT of the BOX levering

Met de OUT of the BOX aflevering wordt de laptop volledig geconfigureerd ter plaatse afgeleverd en geinstalleerd door de medewerker van SCS Computers voor de reeds aanwezige internetaansluiting met installatie van email-account en aanwezige randapparatuur zoals printer/scanner & voorzien van een Recovery Image van de laptop-harddisk.

Separaat wordt tevens meegeleverd de Recovery Images op DVD  t.b.v. een eventuele herinstallatie van Windows 7 na een crash of defect van de harddisk.

Deze OUT of the BOX levering garandeert een juist werkend systeem incl. randapparatuur en internet.

Reiskosten zijn tot 200 km v.v. bij de Out of the Box levering inbegrepen.

Desktop OUT of the BOX levering

Met de OUT of the BOX aflevering wordt de desktop computer volledig geconfigureerd ter plaatse afgeleverd en geinstalleerd aan de reeds aanwezige  internetaansluiting met installatie van email-account en aanwezige randapparatuur zoals printer/scanner met de aanwezige driver-CD’s door de medewerker van SCS Computers.

Separaat wordt tevens een systeemherstelschijf op DVD meegeleverd waarmee U bij een systeemcrash de pc alsnog kunt opstarten en uw data kunt veilgstellen en/of de problemen kunt oplossen.

Deze OUT of the BOX levering garandeert een juist werkend systeem incl. randapparatuur en internet.

Reiskosten zijn tot 200 km v.v. bij de Out of the Box levering inbegrepen.

Reiskosten boven 200 km in Nederland

Reiskosten bij OUT of the BOX levering voor Laptops & Desktops boven 200 km binnen Nederland.